Julklappstips från spelvärlden

Att ge bort spel i julklapp är någonting som ofta är väldigt uppskattat, både i form av vanliga bordsspel, datorspel eller spel till olika konsoler.

Ett spel som släpper en ny version varje år är Fifa som passar perfekt som julklapp till den fotbollsintresserade. Ett spel som har ett liknande upplägg och som även det är mycket omtyckt av både Playstation- och Xbox-anhängare är NHL.

Ett annat populärt spel som nog de flesta någon gång har provat på är The Sims. Spelet finns för tillfället i 3 olika varianter och till varje av dessa finns i sin tur mängder av olika expansionspaket att köpa till för att kunna utvidga sitt nöje. Man kan bland annat köpa ett paket som gör det möjligt att resa och även för att skaffa husdjur.

På tal om resor så kan man ju självklart även ge bort andra saker än spel i julklapp och då till exempel just en resa. Antingen om du vill åka till varmare breddgrader eller upp i norr för att njuta av snö och skidåkning så brukar detta vara någonting som uppskattas av de flesta. Kanske kan du bege dig till Brasilien för att se när fotbolls-VM spelas där i sommar? Eller kanske Sydafrika är ett resemål för dig. Även här finns det ju en stor fotbollsanknytning, då VM senast spelades just här.

En resa som nog skulle vara omtyckt av en spelintresserad vore om du tog med denne på någon av alla de spelmässor som anordnas runt om i världen!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *