Spela tillsammans med din kärlek

Att kunna dela sitt intresse för spel med någon som man tycker om blir så mycket roligare. Inte längre behöver du ständigt byta karaktär i Lego Jurassic Park, utan kan istället låta din andra hälft göra de uppdrag som din karaktär inte klarar av. När det kommer till skjutspel har du en trogen lagkamrat, medans ni i bilspel får chansen att tävla mot varandra.

Kärleken går idag att finna på så otroligt många olika platser. En vanlig plats där många hittar sin andra hälft är på nätet och då på någon av de dejtingsidor som finns att välja mellan. En sådan relation kan sedan utvecklas till någonting mer långvarigt och kanske hittar du då din näste medspelare här. Har ni ännu inte träffats och ändå vill spela ihop så finns ju faktiskt möjligheten att spela online!

Men bara för att du hittar den som du vill dela livet med betyder det inte att denne är intresserad av att spela. Vill du dock få din pojk/flickvän intresserad av spel så kan du låta denne välja spel och sedan följa denne genom spelet. Förvånas inte om denne efter detta frågar om den får vara med när du spelar själv.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *