Uppgradera din konsol

Oavsett vilken spelkonsol du väljer att spela på så finns det flera olika sätt som du kan förbättra den på. Här nedanför tipsar vi om tre olika sätt som du kan uppgradera din spelkonsol på.

  • Utseendemässigt så kanske inte alla konsoler är så snygga, men med enkla medel kan du pimpa den efter din egen stil. Det finns idag mängder av olika skins som du kan klä din konsol och kontroller med för att den ska få ett roligare utseende. En del av dessa är av hårdare plats, medan andra mer är som ett klistermärke som du sätter på. Dessa skins är för det mesta måttanpassade och se därför till att köpa en modell anpassad för just din konsol.
  • Idag fungerar den mesta tekniken trådlöst och du kan även komplettera din spelkonsol med sådana saker. Ett exempel på det är trådlösa handkontroller, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att sladden inte ska nå från plasten du sitter på fram till konsolen. Oftast använder du dig då av vanliga batterier i dessa konsoler, men vissa modeller har speciella laddningsbara batterier som du enkelt kan ladda upp gång på gång. Dessa kan du ofta köpa på de ställen där du annars köper tillbehör till dina spel.
  • Att utöka minnet i din konsol kan du lätt göra med hjälp av en extern hårddisk. Dessa kan du köpa i flera storlekar och enkelt koppla in i din konsol. Detta gör att du kan få plats med fler lagrade spel, samt annan media om du vill så.
Det här inlägget postades i Spel. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *